Awas! Jangan Sesekali Suruh Pekerja Station Minyak Mengisi Minyak Kereta Anda Lagi!!

Loading...

Awas! Perhatikan Apa pekerja pam station ni Buat..Curi minyak Pelanggan.

Untuk terus menonton video ini silakan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Kejadian yang di paparkan dalam video ini menjadi viral di media sosial terutamanya di Malaysia kerana konon nya ia berlaku di sebuah stesen minyak di melaka tetapi kejadian ini sebenar nya telah berlaku di sebuah stesen minyak di negara brazil.

Perhatikan baik baik apa yang di lakukan oleh pekerja stesen minyak ini ketika seorang pelanggan meminta pump minyak ke kenderaan nya,pada mulanya dia mengisi minyak ke kereta pelanggan macam biasa..namun ketika pelanggan tersebut beredar masuk ke kedai di stesen minyak itu lihat apa yang di buat pekerja tersebut..bukan di isi ke tangki kereta pelanggan tetapi ada tong yang di sediakan di situ untuk mencuri minyak pelanggan.

Tengok betul betul kelakuan pekerja yang menipu dan tak amanah ini. Awas dan berhati hati lah walau di mana pun. Minyak petrol pun boleh di curi.

Walau kejadian ini sebenarnya berlaku di luar negara tetapi sentiasa lah beringat dan berjaga jaga.

Semoga video ini ada pengajaran nya untuk semua dan jangan lupa share kan dengan kawan kawan semua.

Selamat menonton dan jika sudi sila like page kami di bawah.

Sila tonton video:

Sumber: DHarian

Loading...