Nak Perut Rata, Ikut Petua Mudah Wanita Ini. Sangat MUJARAB ! Best Gila Tak Tipu. Angin Satu Badan Pun Hilang !!

Loading...

Perut buncit dan menggeleber sungguh memalukan dan merimaskan. Sana sini pergi rasa tak selesa bila mata orang asyik tertumpu pada perut yang buncit. Diri rasa tidak berkeyakinan dengan kekurangan diri . Rasa macam nak menangis pun ada. Kalau setakat menangis tapi tiada usaha yang bersungguh untuk mengempiskan perut pun tiada guna.

Beberapa penyebab perut buncit yang harus diketahui antara lain adalah terlalu banyak memakan junk food, tabiat sesudah makan langsung tidur, yang terakhir adalah malas bersenam. Jom ikut cara Myra untuk dapatkan perut yang rata.

TIPS PERUT KEMPIS & SIHAT

Harini Myra nak share satu lagi resipi awet muda yang sangat mujarab dan sangat simple utk orang yang terlebih rajin !

Bahan-bahan:

1. Serai (10-15 batang)
2. Air (2-5 liter) *gambar tu dalam cawan je

Cara-cara:

– Ketuk serai sehingga pecah & rebus dalam 30-45 minit

*lagi banyak serai lagi banyak air diperlukan

Air ni diajar oleh bidan mengurut.Jujurnya, bidan ni memang nampak sangat muda dalam awal 40an tetapi usianya dah lebih 50an.

Katanya, dari muda hingga sekarang, dia cuma amalkan minum AIR SERAI saja untuk kesihatan badan. Jamu dan makjun pun dia buat sendiri tau !

SELAMAT MENCUBA !!

KHASIAT :

– Mengempiskan Perut

– Badan & peluh berbau wangi

– Melawaskan buang air kecil & besar

– Membuang toksin (Boleh dijadikan detox)

– Kulit bertamah cerah & sihat ( Nampak pink-pink gituw mcm BARBIE DOLL )

Myra dah try .. Best gila tak tipu !! ” Angin satu badan pun hilang ”

**LELAKI & PEREMPUAN DIWAJIBKAN CUBA!

Amalkan minum segelas pagi lepas sarapan, tengahari dan malam.

Silakan SHARE. Semoga bermanfaat..

Sumber : Myra via Pesona Pengantin

Loading...