Video Sajat Menganjing Papa Gomo Isu Jantinanya Sehingga Menangis.. Kesiannya..

Loading...

Pengasas kosmetik ‘Jangan Mengata Skincare’ dan bengkung ‘let’s cantik’ iaitu Nur Sajat dikatakan telah membalas semula kenyataan didalam bentuk video seolah-olah menyindir semula Papa Gomo mengenai isu jantina nya yang telah di bangkitkan pada beberapa minggu lepas.

Didalam video tersebut kelihatan Sajat mengayakan sepasang baju cheongsam berwarna merah serta  sedikit perhiasan di atas kepalanya yang sedang bersolek di dalam biliknya.

Sajat berkata di dalam video tersebut ” I tak kacau you tahu tak, apa masalah you hah?

“You jangan macam-macam. I tak layan you, I tak layan dm you, lepas tu you kacau hidup I,you saja kata I menganjing-nganjingkan I.Apa sebenarnya masalah you?”.

” I tahu la tahun ni tahun anjing, tapi you jangan nak menganjingkan I, I ada perasaan. katanya lagi.

Sajat kini semakin sibuk menguruskan perniagaan baru nya iaitu Nur Sajat Gold Sdn Bhd yang terletak di Seksyen 16,, Shah Alam ,Selangor dan dia mendakwa tiada masa untuk melayan isu-isu sebegini. Editor: Ila

Sumber : online news today

Baca seterusnya..

Sebelum ini kita ada dengar kenyataan juara Akademi Fantasia musim kelapan iaitu Shahir mengakui dia kini sedang berkawan dengan pelakon cantik Erra Fazira. Jelas penyanyi lagu Kebahagiaan Dalam Perpisahan itu, tidak salah untuk dia berkawan dengan rakan-rakan seperjuangan apatah lagi artis berpengalaman seperti Erra.

Namun bukan Shahir seorang, gosip terbaru di mana jejaka kacak ini juga dikatakan rapat dengan bekas isteri Engku Emran ini. Jejaka yang dikenali sebagai Anwar ini dikatatakan selalu juga meluahkan perasaan dan menceritakan masalah pada Erra.

Ada juga timbul desas-desus yang mengatakan Erra dan Anwar dilihat selalu keluar bersama dan dikatakan sedang rapat.

Panas! Betul Ke Erra Fazira Bercinta Dengan Jejaka Kacak Ini? Bukan Calang-Calang Orangnya

Menerusi satu gambar terbaru yang dimuatnaik oleh Anwar di Instagramnya, jejaka kacak ini akui bertuah mengenali Erra kerana sudi tumpangkan bahu mendengar masalahnya. Dalam gambar tersebut, kapsyennya bertulis;

Thanks @errafazira sudi tumpangkan bahu mendengar segala yang beban yang ada kat diri ini.Semoga allah merahmati hidupmu di dunia dan akhirat..Be strong dgn apa jua dugaan yang ada..

Nampaknya mereka berdua seperti lebih dari seorang kawan kerana kedua-duanya seperti saling memerlukan untuk berkongsi masalah. Nampak gayanya Erra sendiri pun mengambil berat dengan jejaka ini dan meninggalkan kata-kata semangat di ruangan komen. Untunglah!

Panas! Betul Ke Erra Fazira Bercinta Dengan Jejaka Kacak Ini? Bukan Calang-Calang Orangnya

Anwar sendiri akui, Erra adalah insan sering memberi sokongan dalam kerjayanya, malah susah dan senang, Erra sentiasa bersamanya, Romantik kan?

Panas! Betul Ke Erra Fazira Bercinta Dengan Jejaka Kacak Ini? Bukan Calang-Calang Orangnya

Hangat.com merasakan hubungan Erra dengan Anwar ini tidak lebih sebagai kenalan dan rakan sesama artis atau mungkin antara adik dan kakak. Doa yang baik-baik aja!

Panas! Betul Ke Erra Fazira Bercinta Dengan Jejaka Kacak Ini? Bukan Calang-Calang Orangnya

Difahamkan jejaka ini merupakan seorang ahli perniagaan produk kesihatan dan menjadikan Erra Fazira sebagai duta produk tersebut. Kalau ada hubungan istimewa pun apa salahnya kerana masing-masing solo.

Loading...