“Auwww,Hebat Dan Cantik Giler Kek Kahwin Yuna Dan Gift Door Dia Kasi Kat Tetamu”-Gambar Kek Kahwin Dan Gift Door Yuna Viral Dan Dipuji Ramai

Loading...

“Sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku,terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..Hati ini bukan milikku lagi..”

Teringat pula lirik lagi Terukir Di Bintang yang pernah popular satu ketika dahulu hasil nyanyian dari Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Mat Zara`i. Yuna telah mengukir hari bahagia dengan jejaka yang di cintainya Adam kerana sudah selamat berkahwin dan menjadi suami isteri baru-baru ini.

 

Setelah majlis akad nikah dan bersanding di rai buat Yuna dan suami,ramai betul netizen yang bercakap tentang betapa indahnya majlis kahwinnya itu kerana sangat menarik,cantik dan penuh dengan elegan. Tempat ketika majlis akad nikah juga seperti berada di kayangan hingga menjadi impian majlis kahwin kepada ramai bakal pengantin di luar sana.

Tidak terhenti di situ, ramai juga yang memuji kek kahwin dan juga gift door Yuna yang nampak simple namun penuh klasik dan menawan. Kesemuanya menggambarkan personaliti Yuna yang di lihat sebagai seorang yang klasik tetapi penuh dengan daya penarik. Nak tengok kek kahwin Yuna,inilah dia keknya.

 

Ini pula gift door Yuna buat mereka yang menjadi tetamu. Pada kotak gift door itu,Yuna memilih untuk mempamerkan namanya sebagai Alis dan juga nama suaminya,Adam.

 

Aku tak nafikan, untuk wedding tahun 2018 ini Yuna menjadi artis yang berjaya tarik perhatian ramai..bukan semata2 sebab dia glamor ke ape..tapi majlis dia nampak mcm klasik ok..mcm mana aku nak cakap…Yuna punya tema bukan nak tunjuk gempak tapi dia mcm klasik tapi still ada daya tarikan yang kuat”

“yuna my best and fav singer ever! majlis kawin dia tersangatlah haru dan i`m so touvhing wokey..nampak cantik betul…dan gift and the cake pun nampak lawa…….simple but menawan… “

“suka yuna dgn husband punya konsep……tak perlu ada kek gantung tingkat2 tinggi2…..cukup simple corak bungan cm tu dah OK..gift dia pun tak pernah tgk..nampak klasik tapi mahal…. “

“auww.hebat giler doh majlisyuna….gift door dia kek cantik giler..gift door dia cantik giler dia bagi kat tetamu..aku suka benda2 nampak mcm benda lama cm gini”

 

sumber: kisahdunia

Loading...