(Video) ‘Cepat Ambik kain! Nanti terkena perabot aku!’ – Kecoh, Pabila rumah mewah Aliff Syukri bocor!

Loading...

Sejam yang lalu, pengasas D’Herbs, Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman memuat naik video sebuah bilik di rumah barunya bocor dan air mencurah-curah dari atas siling.

Menurut Aliff, dia pada ketika itu sedang baring melayari akaun media sosialnya pada pagi tadi dan secara tiba-tiba air terjun muncul dari atas siling bilik dan ruang tamu.

“Tengah baring-baring main handphone Instagram dan Facebook pagi tadi. Tiba-tiba air terjun muncul dari atas siling bilik dan ruang tamu.

“Sedih sangat sebab rumah ini baru saja siap. Katil dan perabot baru saja beli.

“Sampaikan saya terjatuh sebab nak minta bantuan. Saya tak tahu mana suis utama air,” tulisnya di Instagram.

Sementara itu di ruangan komen, netizen mengucapkan takziah di atas kejadian yang menimpa jutawan kosmetik itu.

Ada segelintir netizen juga mempersoalkan tindakannya merakam kejadian itu berbanding mengambil langkah menyelesaikan masalah itu.

Tidak kurang juga netizen yang menasihatkan Aliff mengambil tindakan terhadap kontraktor yang membina rumahnya itu.

Komen netizen

[email protected] tak tahu la xkn la bodo sngat marketing buat cmtu skli prbot mahaiii

ahmadakmalarifNi baru air jer yang jatuh dari atas. Kene plak lampu yang bertingkat-tingkat tu pula jatuh. Tak ker naya… Ni mesti kes duduk tanpa dapat CF ni…

[email protected]_rungkun haha sorry tergelak

milsya7Napa sekejap sangat Datok live..buat live sampai Habis..nak tengok

ena_mahmudjohariksian ada jugak. .lucu pn ada jugk😅😅😅

sycosysAdoi menyempat jugak nak record 😂😂

jazlihassanTenang dato ada rezeki besar nak masuk…[email protected] repair balik yg mengalami kerosakkan…yang boleh di selesaikan settelkn dulu…yg penting redhakan hati…semoga urusan tuan di permudahkan..

[email protected] 🤣🤣🤣

[email protected] Akal ade pakai la. jangan jadi langau. doakan yg baik2. Islam kn? asl mcm xde agama je

_a.z.u.a.n.i_Bhy ny…jgn bnda lain plak jd sudah.. Tk inspect dlu ke smuany sblm msk rumah,,,sbb disiapkn dlm keadaan kelam kbt,kot kntraktr wt keje cikai2.. Mga dato dan keluarga dilindungi allah swt sntiasa…

eillafasyaYa Allah.. kesiannya.. smg dipermudahkn segalanya Dato
apiz_topui🤦‍♂️

aidazulkifflyCepat, cepat.. jgn lambat2

[email protected] wei ayt win .. 😂😂

sherry.al.sagoffTak tahu nak kesian ke nak gelak sebab sempat pula capai hp rakam detik cemas. Rumah kos RM15 juta pun baru siap, paip boleh bocor.

[email protected]_nia_chinta hahaha itu sudah pasti.

shmeer.__Semua yg berlaku mesti ada sebab

stkparadosPerabot mahal tu huhu
myayesha23Biar Betol ke Datuk 😥😥😥😥 Aduhai dugaan Datuk ye 🤥🤥🤥

Sumber – thereporter

Loading...